top of page

O serie intreaga de imagini simple, dar evocatoare au fost create pentru a sugera posibile utilizari ale acestuia. Exista inca o parte importanta din populatie care nu este inca constienta de multiplele feluri in care pot consuma bauturile naturale, pe baza de plante.

Cajuwell

FMCG

Retail

Industry

Services

Naming 
Branding
Packaging design 

Social media

Photography

Alternative mai sanatoase schimba obiceiul consumului de lapte. Aceasta noua era in care intram promoveaza folosirea de produse mai sanatoase pentru mentinerea sanatatii, iar, per total, sustine starea de bine si sanatate avand in acelasi timp un impact pozitiv asupra animalelor si planetei.

Dorinta de a trai bine

Intr-adevar, bauturile pe baza de plante sunt dintre acele produse exceptionale care sustine aceasta noua abordare. Totusi, pe masura ce cererea si consumul cresc, companii foarte mari isi fac simtita prezenta in acest sector, un element de care am ținut cont în aducerea pe piață a brandului Cajuwell.

In consecinta, am creat un design placut, mai transparent si jucaus, pentru a imbunatatii comunicarea cu clientii consumatori.

Ca sa ajutam brandul Cajuwell sa iasa in evidenta printre produsele similare, am determinat ca s-ar putea folosi de dorinta oamenilor de a trai bine.

Cajuwell va juca rolurile pe care noi le-am trasat pentru el si asta, datorita gustului extraordinar si calitatii sale ce vor atrage un numar mare de fani.

Cajuwell va juca rolurile pe care noi le-am trasat pentru el si asta, datorita gustului extraordinar si calitatii sale ce vor atrage un numar mare de fani.

bottom of page