top of page

D'Angelo Perconti

Retail

FMCG

Industry

Services

Naming 
Branding

Visual Identity
Packaging Design 

D’angelo Perconti reprezinta distinctia si nobilitatea in gama instrumentelor pentru scris olografic.

Mamma Mia

21    -   4    -   8   cm

Nos Praesenti a trebuit sa gaseasca echilibrul fin dintre modern si traditional sau arhaic pentru a mentine statul sau emblematic. Calul simbolizeaza puterea in mitologie si istorie, iar acest lucru este exact ceea ce produsele D’Angelo faciliteaza.

Allora

21    -   4    -   8   cm

Designul este inspirat de concepte contemporane simple, dar si clasice in acelasi timp. Include materiale atent selectionate de Nos Praesenti impreuna cu un concept pentru ambalaj si prezentare.

Auguri

21    -   4    -   8   cm

Produsele Auguri au avantajul simultan de a fi cadoul perfect si de a se adresa scriitorilor entuziasti ori colectionarilor.

Mamma Mia

21    -   4    -   8   cm

Clientul si-a dorit ca echipa noastra sa-i creeze un brand pentru afacerea de familie care sa reflecte traditia in instrumentele de scris (de mana) ce dateaza inca din anul 1861, traditie predata de la o generatie la alta.

Mezzafiato

21    -   4    -   8   cm

Cu detalii absolut uimitoare, un design unic si materiale de cea mai inalta calitate, instrumentele de scris D’Angelo Perconti sunt caracterizate prin rafinament si pura eleganta.

2.   Ambalajul principal in care sunt instrumentele este gandit sa se deschida prin tragerea de materialul textil delicat.

  1. Caseta exterioara în care este pus produsul

3. Dispunerea elementelor la interior

  1. Cutia exterioara in care este ambalat produsul

2. Cutia interioara gandita sa se deschida de la centru spre laterale

Gama de culori

viziune

tomnatic

precizie

istorie

etern

Culorile folosite pentru produse sunt expuse cu denumirile fiecarei etichete. Sunt create folosind culori pe baza de apa, reproducand ce se intampla pe linia de productie, acolo unde culorile sunt adaugate strat cu strat pentru a obtine rezultatul final.

bottom of page