top of page

La Italiana

Retail

FMCG

Industry

Services

Branding

Visual Identity

Illustration

Package Design

Atunci cand se abordeaza un proiect complet de rebranding care sa respecte istoria si calitatea, mai detalii trebuie avute in vedere pentru a obtine un rezultat exceptional. Propunerea unui aspect proaspat, curat si contemporan a fost primit cu multa caldura. Vorbim despre un produs Italian care trebuie sa-si dezvaluie originea prin fiecare detaliu al identitatii create.

1st tryout

2nd tryout

final drawing with a very realistic pizza

10 kg

5 kg

2.5 kg

25 kg

Polpa Pizza

Polpa Fine

Pelati

Flour

Crearea unei identitati.

The Chef.

Personajul, un bucatar sef experimentat de varsta mijlocie, Mario Saraccino, a fost creat in detaliu, linie cu linie, pentru a vorbi in numele brandului.

Bucatarul astfel creat joaca un rol important in brandul "La Italiana" si mai tarziu ca element principal in eforturile de marketing.

Polpa Pizza

Designul curat si foarte modern respecta tendintele actuale in industria alimentara, inclusiv in ceea ce priveste aspectul ambalajului, si comunica clar faptul ca produsele sunt de inalta calitate, pentru profesionisti.

La Italiana di Napoli este pe piata din anul 1991, exceland in segmentul sau cu produse curate.

Definitivarea Logoului.

Pentru a ajuta brandul sa iasa in evidenta, am optat pentru simplitate si autenticitate. Rezultatul final este un concept dedicat gatitului profesional.

font scris de mana

un font asemanator cu "miscarea" de pensula

tip de font clasic, italian

un font puternic, bolduit

2. definitivarea stilului

1. numele oficial al brandului

Logoul Final.

3. plasarea lui in timp

Polpa Fine

Polpa Fine

Mai mult, avem de-a face cu produse care, in fapt, sunt folosite pentru preparate gatite proaspat si consumate de indata, asa cum este cazul pentru pizza si paste. Astfel, prospetimea, dar si alte aspecte importante au fost avute in vedere la crearea identitatii.

Faina

Am ales sa folosim diferite produse desenate pentru faina „La Prestigiosa” pentru toate tipurile de preparate, lasand imaginatia consumatorului sa infloreasca in momentul in care foloseste produsul.

Prin contrast, in cazul fainii ‘La Robusta’ si ‘Pizza Napoletana’ folosesc imaginea reala a crustei rezultate atunci cand sunt folosite.

Conceptul rezultat in cazul produselor de faina a fost gandit spre a fi printate pe pungi de hartie.

Artworkul pentru faina a fost gandit pentru ambalaje de hartie

Polpa Pizza

SKU 1

SKU 2

SKU 3

Pizza Napoletana

La Prestigiosa

La Robusta

bottom of page