top of page

Mariuca

HoReCa

FMCG

Industry

Services

Naming
Branding

Packaging Design 
Social Media

In cazul Mariuca, ne uitam la un producator local faimos pozitionat in primele trei companii cu domeniul Agricultura din Romania, Grupul Maria.

Faina alba superioara

Faina alba

Produs realizat 100% in Romania

Obiectivul nostru a fost sa ajutam producatorul sa recastige perceptia calitatii premium de catre consumatori prin intermediul primului sau brand, ca furnizor principal de grau si porumb, iar in acelasi timp sa deosebim produsele brandului intr-o piata intens competitiva.

Autenticitate + Traditie

Folosirea unei palete de culori naturale, impreuna cu contrastul logo-ului albstru navy si rosu, la care se adauga fotografiile de inalta rezolutie a produselor premium, face ca brandul Mariuca sa se diferentieze pe raft.

Doua motive principale au stat la alegerea numelui Mariuca. In prima faza ne uitam la un produs 100% realizat in Romania, iar numele Mariuca este un nume cu care oamenii din tara au crescut, pe care il cunosc, incepand din copilarie si pe parcursul intregii vieti.

Mariuca, un pseudonim pur romanesc.

Mariuca, te face sa te simti ca din locurile de unde ne tragem, la casa bunicilor, la coacerea bunatatilor, la locurile unde am crescut ai ne-am jucat, la mirosul de paine proaspata, dulciuri, placinte, la amintirile copilarie.

In al doilea rand, Mariuca este un diminutiv prietenos al numelui Maria care este si numele companiei mama. Am vrut sa subliniem legatura puternica dintre parinte si copilul sau, precum este cea dintre producator si rezultatul muncii sale.

Porumb galben-auriu

bottom of page