top of page

NUMB

Entertainment

Industry

Services

Illustration

Motion Graphics

Video Production

versuri + animatie video

Povestea creata pe baza cadrelor alb-negru

Unul dintre cele mai interesante si provocatoare proiecte ale noastre este prezentat chiar in aceasta pagina. Iubim provocarea si cateodata ea este intr-adevar foarte dificila pentru ca trebuie sa livram rezultate de calitate in numai cateva zile, iar în acest caz vorbim chiar de o animatie video.

Am avut la dispozitie numai sapte zile sa executam o animatie intreaga de 2:44 minute, realizata cadru cu cadru, in care sa-l includem pe artist ca si caracter.

Pastrand asta in minte, am inceput sa concepem scurte animatii folosind anumite cuvinte din melodie ca declansatoare. Separat de personajul central, am introdus in animatie si imaginea unei fete memorabile, mereu prezenta in amintirile sale, reprezentata doar cu ajutorul ochilor ei mari si plini de curiozitate.

Ne-am concentrat intens pe felul in care sa translatam mesajul cantecului prin imagini, iar simbolul mainilor a devenit o parte importanta a acestui efort. Tinandu-le impreuna, in iubire, in momente de tristete ori disperare, oferind momente nedorite de atingere sau prezentate intr-o stare de amorteală.

Din cand in cand, unele linii sau cadre au fost repetate pentru sublinia ideea de cat de chinuitoare poate fi dragostea pierduta.

Unele cadre au fost intrerupte de text scris de mana, suplimentand starea si emotiile transmise de melodia insasi.

bottom of page