top of page

Revival of wigs

Fashion

Industry

Services

Photography

Content Production

Illustration

Un cer plin de viata - este a 2 a tema a colectiei

De data aceasta folosind imaginea unei flori, a unei margarete, un frumos simbol al verii cu toate caldura si agitatia specifica perioadei.

More

White

Pieces

Formele organice rezultate prin cutarea materialului, prin crearea volanelor ori pliurilor, intaresc ideea de viata, creatie și transformare.

Un Ocean plin de viata - este tema principala a colectiei

Cand vine primavara, ne simtim ca niste copii. Ce poate fi mai placut decat sa ocupi primul loc unde sub soare exact cand se face 7 seara? Aceasta este exact emotia pe care am vrut sa o transmitem prin conceperea si organizarea colectiei ROW pentru vara si primavara.

Abundenta vietii, vibranta in toate formele sale, armonia culorilor, simplele si totusi curioasele linii, forme si texturi. A fost nevoie sa includem o nota de relaxare in felul in care am fotografiat piesele din colectie, pastrand, in acelasi timp, feminitatea lor.

Pattern-ul cu scheletul de peste a fost folosit, in print, ca simbol al oceanului plin de viata si culoare. O metafora a faptului ca viata este un ciclu continuu de transformari si nimic nu se pierde in acest proces.

Dots

and

Frills

bottom of page