top of page

Skinergist

Beauty

Health Care

Industry

Services

Branding

Naming

Visual Identity

Web Design UX/UI

Cand vine vorba de industria de Frumusete si Ingrijire, avem opinii bine conturate despre cum trebuie sa se comporte un site care comercializeaza astfel de produse.

culori.

fonturi.

icons.

social media.

interactions.

logo.

butoane.

In cazul proiectului Skinergist, a trebuit sa reconsideram cum este reprezentata zona de frumusete, simbolurile folosite, stilul, dar si experienta consumatorului.

Quick cart

Mesaj de aprobare a comenzii

Newsletter sign-up

Navigating through the website, needed to speak easily, very intuitive, and helpful. We kept everything clean and neutral, from lines to colors and fonts, so that every product had the chance to be admired and seen on its own.

Desktop - Toate produsele

Beneficiul principal a rezultat din abilitatea noastra de a accentua folosirea filtrelor si plasarea categoriilor de produse intr-un singur loc, astfel incat sa imbunatateasca experienta cumparatorului.

Pagina de produs

Am optat pentru mai putine elemente de design ca sa ne ajute sa ne indeplinim obiectivul, anume sa poti cumpara oricat ai nevoie si sa te bucuri de acea experienta.

Cosul de cumparaturi

Favorite

Cand s-a pus problema de filtre, a trebuit sa reinventam modul in care erau folosite si aplicate, astfel ca am venit cu ideea unor puncte mici colorate care functioneaza fara sa intrerupa structura paginii insasi.

Mobile - Pagina de produs

Pagina de produs are si ea un filtru al sau folosind diverse categorii cum ar fi masti, wellness si accesorii, care sa te ghideze cu minim efort.

Acum, cand vine vorba de produsele adaugate in cos, am testat in variate feluri inainte sa decidem asupra aspectului cosului de cumparaturi si a cosului rapid. Din nou, ne-am hotarat sa aplicam acelasi principiu : simplitate si design intuitiv.

Filters

Cosul de cumparaturi

Mesaj dupa achizitionare

All products

Contact

Blog

Login

My account

Experienta cumparatorului pe mobile trebuia sa fie aceeasi ca de pe calculator, dar, intr-un fel, mai buna si mai usoara daca era sa tinem cont de faptul ca 70% din cumparaturile online se fac de pe mobil. Trebuia sa regandim anumite elemente care apareau doar cand tineai cursorul deasupra pe desktop ori sa le lasam statice, fara interactiune.

bottom of page